Omslagsbild

Starta eget

Bild

Fördelarna med att starta eget bolag är många!

Du kanske har funderat på att bli underkonsult till oss men inte tagit steget till att starta eget bolag? Vi hjälper dig gärna med vägledning och kontakt för att ta steget.

Att starta företag och ta hand om allt pappersarbete kan kännas komplicerat.
Men fördelarna med att arbeta i ditt eget bolag är många. Vi förmedlar kontakt med ECIT, som kan hjälpa dig med alla ekonomiska funktioner kring att driva företag. Från grundläggande rutinuppgifter till ekonomisk rådgivning och digitala processer.
Om du vill utföra de flesta uppgifter själv, hjälper de dig med granskning, kvalitetssäkring samt rådgivning.

När du fakturerar via eget bolag betalar vi din faktura inom 10 arbetsdagar.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig härifrån till starten av ditt eget bolag!

Telefonnummer: 0455-302800

Skicka e-post

Samarbeta och få råd av ECIT Services

Starta eget företag? Hålla reda på din ekonomi? Sätta upp gemensamma arbets- och samarbetsytor eller en stabil servermiljö? Vare sig ditt företag just nu bara är en dröm, eller om det är något du har drivit i många år så har ECIT Services lösningar som underlättar ditt redovisningsarbete eller IT-miljö. De har valt att specialisera sig på det som går utöver din kärnverksamhet, vad många mest tycker är bekymmersamt och helst skulle slippa.

Målet är att underlätta det arbetet genom att introducera digitala lösningar som håller företaget i framkant samtidigt som det sparar tid och pengar du kan spendera på annat.
Även fast de fokuserar på digitalisering så har de fortfarande riktiga människor runt om i Sverige som gärna hjälper dig komma igång eller svara på andra frågor som dyker upp.

Till ECIT Services
Bild