Omslagsbild

Om oss

Bild

Om NGS Läkarbemanning

Vi förmedlar läkare till olika typer av uppdrag – både korta och långa, inom primärvård, specialistvård och psykiatri. Vi är ledande i Sverige inom läkarbemanning och finns representerade i alla svenska landsting. NGS är en trygg arbetsgivare som ser till frihet och flexibilitet för kunder och medarbetare.

NGS Läkarbemanning är ett verksamhetsområde som innehar kända varumärken som Doc Partner, Plus Care, Psykiatrika och Resursläkarna. Vi håller hög kvalitet i rekryterings- och bemanningsprocessen, vårt kvalitetsarbete är certifierat enligt ISO 9001:2015. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att vi är seriösa och uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för såväl kunder som medarbetare.

Till NGS Group

En del av NGS Group

NGS Group är en bemannings- och rekryteringskoncern inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och Executive search. NGS omsätter idag omkring 600 miljoner kronor fördelat på olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.