Hyr läkare genom NGS Läkarbemanning

Läkaruppdrag efter din kompetens

För läkare
Arbeta som läkare för NGS Läkarbemanning.

Kvalitativ läkarbemanning

För kunder
Genom NGS Läkarbemanning får du erfarna och professionella läkare.

En trygg partner inom bemanning

Om oss

  Intresseanmälan


  enligt avtal och Integritetspolicy.

  Du fokuserar på patienten – vi fokuserar på dig!

  Vi vet hur krävande det kan vara att komma in som ny konsultläkare i en verksamhet. Därför gör vi vårt yttersta för att allt runtomkring ska gå smidigt, så att du kan fokusera på det som är viktigt!

  Du har kommit till NGS Läkarbemanning- en av de ledande aktörerna inom vårdbemanning. Vi består av fyra bolag Doc Partner, Plus Care, Psykiatrika och Resursläkarna, som tillsammans jobbar för att kunna erbjuda våra läkare de bästa och mest attraktiva uppdragen i Sverige.

  Vi har uppdrag i hela landet, från norr till söder, vilket ger dig som läkare en större frihet och valmöjligheter! Vi kan erbjuda dig både korta och långa uppdrag inom primärvård, specialistvård och psykiatri.

  NGS Läkarbemanning håller hög kvalitet i rekryterings- och bemanningsprocessen, vårt kvalitetsarbete är certifierat enligt ISO 9001:2015. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att vi är seriösa och uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för såväl kunder som medarbetare.