Omslagsbild

För vårdgivare

Bild

Vi hittar kompetenta läkare snabbt och
säkert som hjälper er vid toppar

De flesta av oss känner nog till de stora utmaningarna som vården står inför.

Vår vision är vi ska att vi fungera som ett uppskattat komplement när ni behöver den!

Vi förstår vikten av att det ska vara enkelt att hyra in en läkare, därför fokuserar NGS Läkarbemanning på att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Med konsultläkare slipper ni alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär. Ni betalar ett fast pris per arbetad timme och vi betalar sociala avgifter, semester och sjuklön till läkaren.

Kontakta oss
Telefonnummer: 0455-302800

Skicka e-post

NGS Läkarbemanning levererar kompetens och kvalitet

NGS Läkarbemanning är fokuserade på uthyrning av allmänläkare, specialister och psykiatriker. Vi är ett affärsområde inom NGS Group där kända varumärken som Doc Partner, Psykiatrika, Resursläkarna och Plus Care ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda stafettläkare inom flera specialistkompetenser.

Våra konsultläkare har bred kunskap och erfarenhet från olika arbetsplatser. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar med kunskap, kortare vårdköer och  ett gott arbetsklimat!

Vi presenterar alltid läkare som motsvarar era krav och önskemål. Vi tar referenser, kontrollerar läkarens eller sjuksköterskans legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN/IVO och andra eventuella avvikelser. Under uppdragets gång följer vi upp arbetet med kund och konsultläkare och därför kan vi hålla en ständigt hög kvalitet.

Vi håller hög kvalitet i rekryterings- och bemanningsprocessen, vårt kvalitetsarbete är certifierat enligt ISO 9001:2015. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att vi är seriösa och uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för såväl kunder som medarbetare.