Vi hittar tillfälliga läkare snabbt och säkert

För kunder

Vi hittar kompetenta läkare snabbt och säkert som hjälper er vid toppar

De flesta av oss känner nog till de stora utmaningarna som vården står inför.

Vår vision är vi ska att vi fungera som ett uppskattat komplement när ni behöver den!

Vi förstår vikten av att det ska vara enkelt att hyra in en läkare, därför fokuserar NGS Läkarbemanning på att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Med hyrläkare slipper ni alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär. Ni betalar ett fast pris per arbetad timme och vi betalar sociala avgifter, semester och sjuklön till läkaren.

NGS Läkarbemanning levererar kompetens och kvalitet

NGS Läkarbemanning är fokuserade på uthyrning av allmänläkare, specialister och psykiatriker. Vi är ett affärsområde inom NGS Group där kända varumärken som Doc Partner, Psykiatrika, Resursläkarna och Plus Care ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda stafettläkare inom flera specialistkompetenser.

Våra hyrläkare har bred kunskap och erfarenhet från olika arbetsplatser. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar med kunskap, kortare vårdköer och  ett gott arbetsklimat!

Vi presenterar alltid läkare som motsvarar era krav och önskemål. Vi tar referenser, kontrollerar läkarens eller sjuksköterskans legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN/IVO och andra eventuella avvikelser. Under uppdragets gång följer vi upp arbetet med kund och hyrläkare och därför kan vi hålla en ständigt hög kvalitet.

Vi är ISO-certifierade vilket innebär att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på affärsmässighet och innebär en trygghet för kunder och medarbetare. Vi tillhör Almega Tjänsteföretagen och är godkända för Det goda tjänsteföretaget, ett bevis på att vi är en trygg arbetsgivare.

Specialistläkare inom vården NGS Läkarbemanning