Omslagsbild

För läkare

Bild

Ett omhändertagande
bemanningsföretag för läkare

Vi är ett av de ledande vårdbemanningsföretagen som innehar lång erfarenhet av branschen. Vi vet hur tufft det kan vara att komma in i en ny verksamhet som konsultläkare.

Därför är alltid vår viktigaste uppgift att se till att allt omkring uppdraget fungerar så smidigt som möjligt, så att du kan fokusera på det som är viktigt!

Hos oss har du möjligheten att bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, i hela landet, från norr till söder – från öst till väst!

Som medarbetare hos oss har du en unik möjlighet att prova på olika tjänster, arbetssätt och orter. Heltid, deltid eller extrajobb, du bestämmer själv när du vill arbeta och hur mycket.

När du arbetar för oss har du alltid en engagerad konsultchef som är väl insatt i dina uppdrag och finns som stöd för dig under hela uppdragsperioden.

Snabba utbetalningar

Vi erbjuder dig som läkare snabba utbetalningar! Som anställd kan du få ut din lön veckovis, har du eget företag så betalar vi din faktura inom 10 dagar.

Vi har uppdraget för dig!

Inom NGS Läkarbemanning bemannar vi inom både sluten- och primärvård med alla specialiteter. Vi har ramavtal med de flesta av Sveriges Regioner. Klicka på respektive specialistområde nedan för mer information.

Är du intresserad?

För information om våra uppdrag och tjänster, klicka nedan och fyll i vårt intresseformulär.
Vi kontaktar dig snarast möjligt. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor.

Primärvård: 0455-30 28 00
Skicka e-post
Specialistvård: 08-505 808 80
Skicka e-post
Psykiatri: 08-505 808 50
Skicka e-post

Intresseanmälan
Bild

”För mig blev det bra på en gång, redan vid det första uppdraget” 

Möt vår konsultläkare Barbara som har arbetat för NGS Läkarbemanning/Psykiatrika sedan 2013. Hon var den enda bland läkarstudenterna som redan första terminen visste vilken typ av läkare hon ville bli. Idag arbetar hon som psykiatriker inom barn- och ungdomspsykiatrin och trivs i rollen som konsultläkare.


          
                    Läs hela intervjun »