Jobba som hyrläkare hos NGS Läkarbemanning.

För läkare

Ett omhändertagande bemanningsföretag för läkare

Vi är ett av de ledande vårdbemanningsföretagen som innehar lång erfarenhet av branschen och vi vet hur tufft det kan vara att komma in i en ny verksamhet som hyrläkare.

Därför är alltid vår viktigaste uppgift att se till att allt omkring uppdraget fungerar så smidigt som möjligt, så att du kan fokusera på det som är viktigt!

Hos oss har du möjligheten att bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, i hela landet, från norr till söder – från öst till väst!

När du arbetar för oss har du alltid en engagerad konsultchef som är väl insatt i dina uppdrag och finns som stöd för dig under hela uppdragsperioden.

Snabba utbetalningar

Vi erbjuder dig som läkare snabba utbetalningar! Som anställd kan du få ut din lön veckovis, har du eget företag så betalar vi din faktura inom 10 dagar.

Är du intresserad?

För information om våra uppdrag och tjänster, klicka nedan och fyll i vårt intresseformulär. Vi kontaktar dig snarast möjligt. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor.

Primärvård: 0455-30 28 00
Specialistvård: 08-505 808 80
Psykiatri: 08-505 808 50

E-post: info@ngslakarbemanning.se

Intresseanmälan
Erfarna läkare hos NGS.