Jobba som hyrläkare hos NGS Läkarbemanning.

Vanliga frågor

Varför ska jag arbeta hos NGS Läkarbemanning?

Du vill söka nya utmaningar i din arbetskarriär och arbeta på ett mer fritt sätt. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi hjälper dig att utnyttja din kompetens för att hitta uppdrag som passar dina krav och önskemål.

Vilka är fördelarna med att arbeta hos er?

NGS Läkarbemanning innehar kända varumärken som Doc Partner, Plus Care, Psykiatrika och Resursläkarna ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som psykiatriker konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Vad krävs för anställning?

Svensk legitimering och 1 års klinisk erfarenhet krävs. Vid anställning kontrollerar vi IVO och  HSAN samt kontaktar dina referenser. Vi anställer dig som vill utvecklas och som vill göra ett bra jobb med starkt personligt engagemang.

Vad har jag för anställnings- och lönevillkor?

Vi tillämpar individuell lönesättning som utgår från erfarenhet och kompetens. Vi ger dig en konkurrenskraftig lön och erbjuder försäkringsskydd.

Kan jag arbeta som underkonsult via eget företag?

Självklart! Har du funderat på att starta eget? Vi samarbetar med ECIT Services som har specialiserade, erfarna konsulter och hjälper dig med bokföring, fakturering och lön. De hjälper dig gärna och vi förmedlar gärna kontakten åt dig.

Om jag arbetar på annan ort, vem ordnar resa och boende?

Vi vill att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag och inte behöva tänka på de praktiska delarna- därför har vi på NGS -Läkarbemanning vår egen boende och reseavdelning som ordnar och assisterar dig med boende och resa när du behöver det.

Var, när och hur mycket kan jag arbeta?

Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser. Vi har uppdrag för alla typer av specialiserad vårdpersonal på en mängd olika arbetsplatser i Sverige. Därför blir valmöjligheten stor.

Vem ordnar med SITHS-kort på uppdrag?

I flera landsting står kunden för att ordna det men för uppdrag, i till exempel Stockholm, ordnar vi ditt SITHS-kort. Din konsultchef meddelar detta vid uppdragsbekräftelse.

Vi har samlat de mest ställda frågorna.