Kollegor inom NGS Group

Om oss

Om NGS Läkarbemanning

Vi förmedlar läkare till olika typer av uppdrag – både korta och långa, inom primärvård, specialistvård och psykiatri. Vi är ledande i Sverige inom läkarbemanning och finns representerade i alla svenska landsting. NGS är en trygg arbetsgivare som ser till frihet och flexibilitet för kunder och medarbetare.

NGS Läkarbemanning är ett verksamhetsområde som innehar kända varumärken som Doc Partner, Plus Care, Psykiatrika och Resursläkarna. NGS är ett ISO-certifierat företag. Certifieringen säkerställer att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på affärsmässighet för kunder och medarbetare. Vi tillhör Almega Tjänsteföretagen samt blivit godkända som Det goda tjänsteföretaget, vilket innebär att vi är en trygg arbetsgivare.

En del av NGS Group

NGS Group är en bemannings- och rekryteringskoncern inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och Executive search. NGS omsätter idag omkring 600 miljoner kronor fördelat på olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Till NGS Group
NGS Läkarbemanning är en del av NGS Group.