Vi hittar tillfälliga läkare snabbt och säkert

För vårdgivare

Vi hittar tillfälliga läkare snabbt och säkert

Att hyra läkare ska vara enkelt och därför fokuserar NGS Läkarbemanning på att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Med hyrläkare slipper ni alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär. Ni betalar ett fast pris per arbetad timme och vi betalar sociala avgifter, semester och sjuklön till läkaren.

NGS Läkarbemanning är fokuserade på uthyrning av allmänläkare, specialister och psykiatriker. Vi är ett affärsområde inom NGS Group där kända varumärken som Psykiatrika, Resursläkarna och Plus Care ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda stafettläkare inom flera specialistkompetenser.

Hyra läkare

Våra hyrläkare har bred kunskap och erfarenhet från olika arbetsplatser. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar inte bara till ett gott arbetsklimat utan också gynnar er verksamhets utveckling.

Våra stafettläkare har minst två års yrkeserfarenhet inom sin specialitet. Vi tar referenser, kontrollerar läkarens eller sjuksköterskans legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN/IVO och andra eventuella avvikelser. Under uppdragets gång följer vi upp arbetet med kund och hyrläkare och därför kan vi hålla en ständigt hög kvalitet.

Vi är ISO-certifierade vilket innebär att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på affärsmässighet och innebär en trygghet för kunder och medarbetare. Vi tillhör Almega Tjänsteföretagen och är godkända för Det goda tjänsteföretaget, ett bevis på att vi är en trygg arbetsgivare.

Specialistläkare inom vården NGS Läkarbemanning