Jobba som hyrläkare hos NGS Läkarbemanning.

För läkare

Ett omhändertagande bemanningsföretag för läkare

Är du läkare inom primärvård, specialistvård eller psykiatri? Då är vi rätt arbetsgivare för dig? Vi ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

NGS Läkarbemanning innehar kända varumärken som Doc Partner, Plus Care, Psykiatrika och Resursläkarna. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som läkare konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Fördelar med läkarbemanning

Du som vill ha möjlighet att bestämma i vilken omfattning du vill arbeta, kan bemanning vara något för dig. Då har du möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar.

Vi jobbar med kvalitet och kontinuitet vilket ger oss nöjda och motiverade läkare. Vi arbetar enligt ramavtal med hög service och i ett kvalitetssäkert företag vilket innebär att vi levererar tjänster som möter både läkare och regionernas önskemål.

Är du intresserad?

För information om våra uppdrag och tjänster, klicka nedan och fyll i vår intresseformulär. Då kontaktar vi dig inom kort. Du är alltid välkommen att kontakta för att få svar på dina frågor.

Primärvård: 0455-30 28 00
Specialistvård: 08-505 808 80
Psykiatri: 08-505 808 50

E-post: info@ngslakarbemanning.se

Intresseanmälan
Erfarna läkare hos NGS.